Thermalipo Vücut Radyofrekansı


Thermalipo Vücut Radyofrekansı
Tarih : 2021-10-23 18:02:17
Görüntüleme : 5886

Sellülit Tedavisi ve Bölgesel Zayıflamada Radyofrekans!

Thermalipo, Radyofrekans teknolojisinin seçici ısıtıcı etkisi prensibi ile çalışır. Cilde, sinirlere ve kan damarlarına zarar vermeden kolajenin üretildiği derin dermis ve yağ dokusuna etki eder. Ağrısız olan bu uygulama ile dokuda belirgin bir sıkılaşma ve yağ hacminde azalma elde edilir. Thermalipo AMFLI (Automatic Multi Frequency and Low Impedance) teknolojisine sahiptir.

AMFLI Teknolojisi Nedir?

Thermalipo, otomatik çoklu frekans ve düşük empedans (AMFLI) teknolojilerini bir arada kullanır. Farklı frekanslardaki Radyofrekans dalgaları, dokuda farklı derinliklere ulaşmaktadır. AMFLI teknolojisinin başarısını gösteren klinik çalışmalara bakıldığında, epidermal soğutma ile cilde ve cilt altı dokulara hiçbir zarar vermeksizin, yüksek enerjinin ani ve hızlı bir şekilde ısıya dönüştüğü gözlemlenmektedir.

Yüksek frekansın dokuda yüzeye etkisi büyüktür. Düşük frekans ise daha derinlere etki eder. Frekans değerleri kollajen üretimini sağlamak için yeteri kadar yüksek, lokal yağ ve sellüliti yok etmek için yeteri kadar düşüktür.

Aynı seansta sellülit, bölgesel incelme ve aynı bölgedeki doku gevşekliklerinde etkili toparlama işlemlerini bir arada gerçekleştirir.

Benzer Tedavi Uygulamalarımız