DHI Saç Ekimi


DHI Saç Ekimi
Tarih : 2021-10-23 16:47:37
Görüntüleme : 9346

DHI saç ekimi son teknoloji ile ortaya çıkan, diğer saç ekim yöntemlerine göre oldukça rahat ve operasyonu kesisiz, izsiz ve dikişsiz yapılan saç ekimi yöntemidir. DHI saç ekimi bir nevi traşsız saç ekimi olarak da nitelendirilebilir. DHI Choi saç ekimi için gerekli greftler alınırken saç kökleri zarar görmez ve alım işlemi gerçekleşir. Choi pen yani kalem tekniği uygulanarak saç kökleri büyük bir özenle ve sık olacak şekilde yerleştirilmeye başlanır. Choi pen yani kalem tekniği ile yapılan bu işlem sayesinde ağrı ve iğne olmadan saç ekimi konforunu yaşayabilirsiniz. DHI saç ekimi tekniği ile yapılan saç ekimi işlemlerinde doğal ve başarılı bir sonuca kavuşmanız kaçınılmazdır. Ayrıca diğer yöntemler gibi zorlu süreçler içermediğinden günlük yaşantınıza en kısa sürede dönebilirsiniz. DHI saç ekimi, choi adı verilen bir kalem sayesinde yapılan bir yöntem olduğu için DHI Choi saç ekimi olarak da pek çok kişi tarafından duyulmaktadır.

DHI Choi saç ekimi yaptırmaya karar verdikten sonra özel cihazlar ile saç analizinizin yapılması gerekmektedir. Yapılan testler sonucunda saçınızın kalitesine ve güçlülüğüne bakılarak greft sayısının hesaplanması gerekir. Tüm bu işlemler gerçekleştikten sonra ağrı ve acı duymamanız adına sedasyon uygulaması yapılır. Daha sonrasında sizden alınan saç kökleri choi pen dediğimiz kalem yardımı ile herhangi bir kesi veya delik açılmadan doğru açı ve yönün belirlenmesi ile işleme başlanır. İşlem sırasında herhangi bir delik açılmadığı için kişiden alınmış greftler daha hızlı ekiliyor bu sayede ekilebilecek kök sayısı da daha fazla oluyor. Bu sayede ekim sonucunda çok daha yoğun ve çok daha kaliteli bir sonuç elde edilmiş oluyor. DHI saç ekimi diğer saç ekimleri gibi uzun zaman kabuklu veya yara görüntüsü vermez. Bu kabuklanma süreci DHI saç ekimi tedavisinde 1 hafta kadar sürmektedir. Bu süreçten sonra herhangi bir yara görüntüsü kalmaz. DHI Choi saç ekimi tedavisi olması ile birlikte aynı zamanda sakal ve kaş ekimi içinde çok etkili bir yöntem olarak bilinmektedir. Choi pen tekniğinin diğer ekimler gibi zahmetli olmaması sakal ve kaş için de bu yöntemin tercih edilmesine sebebiyet vermektedir.

Ancak bilinmelidir ki tüm saç ekimi yöntemleri gibi DHI Choi saç ekimi de uzman doktorlar tarafından yapılması gereken bir işlemdir. Cerrahi bir işlem olduğunu ve güzellik merkezleri gibi yerlerde bu tarz işlemlerin yapılamayacağını bildirmek isteriz. Choi pen, DHI saç ekimi gibi pek çok isimle çok farklı fiyat seçenekleri karşınıza çıkabilir. Ancak işlemin gerçek tedavi olduğundan emin olmanız gerekmektedir.

Benzer Tedavi Uygulamalarımız