Dudak Dolgusu Kaç Ay Gidiyor


Dudak Dolgusu Kaç Ay Gidiyor
Tarih : 2022-06-06 14:00:33
Görüntüleme : 3944

Dudak dolgusu günümüzde hızlı ve kolay yapılan bir işlem olduğu için çok tercih edilen estetik uygulamaların başında gelmektedir. Dudağına dolgu yaptırmak isteyenlerin en çok aradığı cevaplardan bir tanesi de dudak dolgusunun nkaç ay kalıcılığı olduğudur.

Uygulama lokal anestezik krem ile 20 dk lık uyuşmayı müteakiben 6-8 dakika içerisinde uygulanır.Birkaç gün süren şişlik morluk ve ödem gelişebilir hepsi 3 gün içinde normale döner

Uygulama şekli iğne ile russian lip technique , french kiss technique (fransız öpücüğü tekniği) veya Kanülle morluk kanama olmadan uygulanabilir. Dudak dolgusu uygulamasının kalıcılığı 12 aya kadar devam eder.

Dudak dolgusuna kimler uygun adaylardır?Dudakları genetik olarak ince olan dudaklarında asimetri olana yaşa bağlı yumuşak doku azalması sonrası dudakları incelmiş olana dudakları içe kıvrık hastalar en uygun adaylardır. Dudak dolgusu uygulamAsı güvenli ve yan etkisiz bir uygulamadır Dudak dolgu uygulaması sonrası dudaklar doğal olur mu? Dudak dolgusu uygulaması tecrübeli bir doktor tarafından uygulandığında kesinlikle Dudak dolgu uygulaması kalıcılığı ne kadardır?

Dudak dolgusunun kalıcılığı uygulanacak olan dolgunun markasına hyalüronik asit yoğunluğuna uygulanacak olan kişinin yaşına ve kilosuna bağlı olarak ortalama 9-12 ay arası kalıcıdır.Dudak dolgusu fiyatı ortalama ne kadardır?
Detaylı fiyat bilgisi için 0545 440 4 444 ve 0212 296 28 80-81 den detaylı fiyat bilgisi alabilİrsiniz.

Dudak Dolgusu Nasıl Yapılır?

Dudak dolgusu uygulamasının kalıcılığı 12 aya kadar devam eder.Dudak dolgusu dudağa özel olarak yapılmış hyaluronik asit içeren dolgu maddeleri ile ağrı acı olmadan 15 dakika gibi bir süre içinde yapılmaktadır. Dudak dolgusu yaparken uygulanan hyaluronik asit maddenin sadece dudağa özel olarak formüle edilmesi önemlidir.

Bu özellikteki maddelerle dudak dolgusu yapıldığında bezelye gibi minik noktacıklar granülom dokusu ve de normal görüntüyü bozan bir durum olmadan naturel normal dudaklarınız gibi olan istediğiniz şekilde dudaklara kavuşabilirsiniz. Eğer dudağa özel dolgu materyali kullanılmazsa asimetri dudakta noktasal bezelyemsi görünümler oluşabilir.Günümüzde birçok kalitesiz dolgu materyali onaysız dolgular piyasada ucuz fiyatlarla uygulanmaktadır.Dudak yüzümüzde en ön planda olan en çok dikkat çeken ve kişiye en çekici görüntüyü veren yapıdır.

Benzer Tedavi Uygulamalarımız