Endymed 3Boyutlu Fraksiyonel Radyofrekans


Endymed 3Boyutlu Fraksiyonel Radyofrekans
Tarih : 2021-10-23 17:57:29
Görüntüleme : 6378

3DEEP Body Contouring başlığı ile, karın, kalça, baldırlar gibi daha geniş vücut bölgelerinde selülit, şekillendirme,sıkılaştırma ve dolaşımın düzenlenmesine yönelik uygulamalar yapmaya olanak tanımaktadır.

3DEEP Face&Body Tightening başlığı, yüz de ve vücutta kullanılabilir. ciltte gevşeme,sarkmanın olduğu daha daha az yoğun selülit ve de çatlak tedavisinde küçük alanlara özel olarak tasarlanmıştır. Boyun,kollar,dizler, göbek çevresi karın yan yağları vb.

3DEEP Facial Tightening başlığı ile de ,kırışıklıkların ve sarkmaların yoğun olduğu yüz,boyun, özellikle alın,şakaklar,yanaklar ve çene altı bölgelerine uygulama yapılabilmektedir.

3DEEP Fractional Skin Resurfacing başlığı ise fraksiyonel amaçlı cilt uygulamaları için idealdir. Yüz ve vücutta ki kırışıklıklar, vücut çatlakları,hiperpigmentasyon vakaları, yara,akne çukurları ameliyat izleri vb.izlerin giderilmesine yönelik uygulamalar için fraksiyonel lazerler gibi üstün bir yenileyici özelliğe sahip olan fraksiyonel radyofrekans teknolojisi ve bu teknolojiye sahip cihaz akne izleri akne skarları ameliyat izleri cilt çatlakları gibi durumları soymadan yara iz yapmadan günlük hayatı aksatmadan tedavi edebilir.

ENDYMED PRO’nun etkileri kısaca şöyle özetlenebilir:

Yaşlanma, cilt katmanlarında farklı etkilere yol açtığı için, başarılı sonuca ulaşabilmek için her katmanda farklı bir yöntem uygulamak gerekmektedir. Cilt üst katmanları (stratum corneum ve epidermis), ciltte sertleşmeye ve hiperpigmentasyona neden olan ölü derilerden kurtulmaya müsait olması sebebiyle, ablasyon yöntemi ile en iyi şekilde tedavi edilen katmanlardır. Fraksiyonel ablasyon uygulaması, bu etkileri ortadan kaldırmak ve cildin en kısa sürede iyileşmesi için en uygun yöntemdir.Diğer bir yandan, kolajenleri yeniden düzenleyerek hasarın ve kırışıklıkların azalmasını sağlayan non-ablatif derin dermal ısıtma yöntemi ise cilt tedavileri için en uygun yöntemdir. EndyMed PRO FSR, tek pulse ile epidermal tabakada mikrofraksiyonel ablasyon uygularken, aynı zamanda cildin derin tabakalarında da yoğun ısıtma uygulamaktadır. Fraksiyonel RF teknolojisi yüzeyde ve çevre dokuda oluşacak ısı enerjisini minimalize etmektedir. Çoklu enerji kaynakları dermis ve hypodermiste radyofrekans dalgalarını yoğunlaştırmakta ve kontrollü bir şekilde kollajen fiberlerine iletmekte devamında da kollajen şekillenmesi ve kırşıklıklar da açılma sağlamaktadır. Monopolar sistemlerde radyofrekans dalgalarının kontrolsüz bir şekilde vücuda verilmesi ağrılı ve acılı bir uygulamaya sebep olur. Bu sebeple bu cihazlar ile yapılan uygulamalar ciddi bir soğutma gerektirir ve yanığa sebep olabilen yüksek riskler taşır.Bipolar ve multipolar sistemlerde ise , radyofrekans dalgaları yüzeysel olarak yoğunlaşmakta ve yüzeye paralel geçmektedir.

Fraksiyonel ablasyon, cilde (stratum cornoeum ve epidermis) parlaklık ve yumuşaklık kazandırmak, epidermis’teki hiperpigmentasyonu azaltmak için uygulanmaktadır. Eşzamanlı olarak kollajen liflere uygulanan derin yoğun ısı ise cilde ani ve kalıcı bir sıkılık sağlar. Bu kombine ikili tedavi sayesinde, cildin tüm katmanları etkili bir şekilde tedavi edilebilir.

Benzer Tedavi Uygulamalarımız