Eyelit genetik gözaltı morluk tedavisi


Eyelit genetik gözaltı morluk tedavisi
Tarih : 2021-11-12 14:48:03
Görüntüleme : 8458

Göz altı morluklarının bir çok sebebi vardır. Göz altı çukurundan dolayı oluşan karanlık görüntü için biz doktorlar o bölgeyi dolgu malzemesi ile doldurarak karanlık görüntüyü azaltabiliriz. Göz kapağının derisinin dışında pigmentasyon artışı var ise mezoterapi yapabiliriz ancak  genetik olan göz altı morlukları yani damarsal olanlar için bugüne kadar yapılabilecek çok az şey vardı. Çünkü damara müdahale edemiyorduk. Burdadaki  problem, kan akışını ve ortamdaki oksijenlenmeyi sağlayan damarların içerisindeki kan akışını sağlayan kapakçıkların yavaş çalışmasından dolayı oluşan kan göllenmesi.  O göllenme onlarca damarda aynı anda oluşuyor ve ortaya bu karanlık görüntü çıkıyor. Genetik göz altı morluklarını  azaltmak için göllenme olan damardaki kan akışını hızlandırmak zorundayız. 

EYELIT uygulaması tam olarak bu işe yarıyor. Göz kamaştırıcı anlamına gelen uygulama, problemli olan damardan 30 gün içerisinde yeni kılcal damar ağları örerek, göllenme olan damardaki yükün azalmasını ve kan akışının hızlanmasını sağlayarak, GENETİK GÖZ ALTI MORLUKLARI'nda gözle görülür bir azalma sağlıyor. 

GENETİK Göz altı morlukları için şikayeti olan hastalar, haftada 1 kere, ortalama 5-6 seans Eyelit yaptırmalıdırlar. 

Vücudun yeni kılcal damar örme süresi ortalama 21 gündür. Bu yüzden Sonucu 30 gün sonra çok açık bir şekilde gözlemliyoruz. Ne kadar çok sağlıklı kılcal damara sahip olursa, hastanın okadar daha çok göz altı morluğu açılır. 

5 - 6 seanstan sonra hasta isterse devam edebilir. 

Kalıcılığı tamamen hastaya bağlı, bu uygulama kendisine sağlıklı kılcal damarlar örerek görüntüyü azaltıyor. Sosyal hayatına dikkat ve düzen çok önemli. Fazla Alkol sigara tüketimi gibi devamlı bir uykusuzluk hali sağlıklı olan yeni damarları da bozacaktır. 

Bunun dışında Genetik göz altı morlukları için Eyelit uygulamasından başka bir seçenek bulunmamaktadır.

Benzer Tedavi Uygulamalarımız