Fue Plus Metodu


Fue Plus Metodu
Tarih : 2021-10-23 16:31:40
Görüntüleme : 46709

Fue plus saç ekiminde işlem öncesi saç bilgisayarı ile saçlarınızın analizi yapılır saç açıklığınıza özel kaç saç kökü(saç grefti) ekileceği hangi bölgeye ne kadar konacağı planlanır arkasından dünyadaki en güçlü ve en etkili özel bir saç lazeri olan dermohairlaser ile saç köklerinin güçlenmesi ve saçların canlılığının artırılması sağlanır.İşlem öncesi özel kitlerle tüm kan tahlilleriniz ,PRP,Saç KÖK HÜCRE materyalleri alınarak işleminize Fue Plus saç ekimi prosedürüne başlanır.

Öncelikle eğer ihtiyaç duyuyorsak natürel ön saç çizginiz özel standartlar eşliğinde çizilir.Sonrasında FUE PLUS saç ekiminin özel aşamaları başlayacaktır

1.aşama Eğer saç dökülmeniz fazla ise bu durumda saçınız size özel traş makinesi ile kısaltılarak lokal anestezi işlemine başlanır.

2.aşama Saç köklerinin alınacağı saç bölgesi yani iki kulağın tepesinin birbirine birleştirildiği yatay çizginin altında kalan teorik olarak androgenetik alopesiye duyarsız saç köklerinin güçlü olduğu bölge uyuşturularak hem hasta konforu sağlanır hem de Fue plus Saç ekimi işlemi başlamış olur

3.aşama Uyuşturulan saç bölgesinden saç kökleri yani saç greftleri özel teknolojik mikro cerrahik punchlar ile tek tek alınarak işlem başlar.Bir seansta ortalama 3000-5500 saç kökü grefti veya 8.000-13.000 saç teli alınabilir.Alınan bu kökler özel saç solüsyonları ve kök hücre solüsyonu karışımında ekilene kadar sağlığını canlılığını ve kalitesini %100 korumak amacıyla bekletilir.

4.aşama Daha önceden çizerek belirlediğimiz saç açıklıklarının olduğu alanlara FUE PLUS' a özel kanal açma tekniği ile saç kanalları açılır bu en teknik ve en önemli aşama olup bu aşamada saçların uzadığında daha doğal ve ekilenden daha sık görünmesi sağlanır.

5.aşama Bu aşamada daha önce iki kulağın tepesinin birleştiği yerin altından alıp özel PRP Saç KÖK HÜCRE solüsyonlarında ve dolapta beklettiğimiz saç kök hücre greftleri FUE PLUS tekniğiyle özel olarak açılmış kanallara tek tek nakledilir.Ve FUE PLUS SAÇ EKİMİ işlemi tamamlanır.

Fue Plus saç ekiminin avantajları

1. Dünya saç cerrahisi derneği onaylı microcerrahik punch kullanımı nedeniyle daha sık izsiz dikişsiz daha yoğun Türkiye de tek Fue Plus saç ekimi gerçekleştirilmesidir.

2. Fue Plus Metodu sırasında ağrı acı sızı hissinin hiç olmamasıdır.

3. Fue Plus sonrası saçlarınızı her yöne özgürce tarayabilme ve istediğiniz modelde kestirebilme şansınızın olması.

4. Fue Plus dan 10 gün sonra saç ekimi yaptırdığınızı kuaförler etrafınızdakiler ve hatta doktorların bile anlayamayacak olması

5. Fue Plus sonrası yüzünüzde şişme morarma göz kapaklarınız ve alnınızda şişme ödem olasılığı yaşamayacak olmanız

6. Steril özel hastane şartlarında ameliyathane de Fue Plus işleminizin gerçekleşmesi

7. Fue Plus metodu sayesinde diğer tekniklerin 1,5-2 katı saç nakli gerçekleştirilmesidir.

Benzer Tedavi Uygulamalarımız