Jawline dolgusu fiyatları


Jawline dolgusu fiyatları
Tarih : 2022-07-04 14:11:22
Görüntüleme : 2302

Jawline Dolgusu - Diamond Lift nedir?

Diamond lift yanakların belirgin ve keskinleştirilmesi preauricular bölge dediğimiz kulak önünden çeneye inen bölgenin belirgin hale getirilmesi jawline yani çene hattı dediğimiz kulak memesinin altında yer alan çenenin en kenarındaki köşedeki bölümünün ve buradan çene ucuna kadar olan esas jawline hattının keskin ve belirgin hale getirilmesi ve çene ucunun Kadınlarda sivriltilmesi ve feminen görünümünün artırılması Erkek hastalarda ise daha köşeli maskülen ve geniş hale getirilmesi işlemidir.

Dolgu nedir?

Cerrahi olmayan basit bir işlemle yüz gerginliğini sağlayan dolgu enjeksiyonları, dudak çevresi ve yüzdeki çizgi ve kırışıklıkları giderir. Doğru uygulandığında özellikle dudak, burun ve yanak arasında oluşan çizgilerin yok edilmesinde ve dudak estetiğinde dogru sonuçlar alınmaktadır.

Yüzdeki derin veya normal oturmuş kırışıkllıkların tedavisi dolgu dediğimiz yöntemler ile yapılır. İğne ile kırışıklığın olduğu bölgeye girilip dolgu maddesi enjekte edilerek kırışıklık giderilir. Kırışıklığın yanında dudak dolgusu veya dudak kontörü gibi hastanın istediği uygulamalar da yapılır. Yanaklarda, elmacık kemiğinde herhangi bir çöküklük varsa bu kısımların dolgu ile doldurulması da mümkündür.

Çene dolgusu nedir, neden yaptırılır?

Çene dolgusu yüzümüzdeki fibonacci oranlarını sağlayıp ideal proporsiyonu yakalamamız için en önemli dolgu uygulama bölgelerinden biridir. Ne kadar çekici yanaklar gözler dudaklar ve burunlara sahip olsak bile eğer çenemiz olması gerekenden daha geride ve küçükse hiçbir anlam ifade etmeyecektir. Çenede görülen doğuşsal çenenin küçük olması -mikrognati ve geride olması çok yaygındır.

Aynı zamanda yıllar içerisinde yerçekimine bağlı sarkmalar ve yüz iskeletindeki erimelerde proporsiyonu bozar ve fibonacci oranlamamaızı yeniden ayarlamamaızı gerektirir.

Jawline dolgusu fiyatı için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Benzer Tedavi Uygulamalarımız