Lazer Peeling


Lazer Peeling
Tarih : 2021-10-23 18:36:03
Görüntüleme : 5744

Lazer peeling'in farkı: Çok yüzeysel soyulma oluyor, yüzeysel peelingdeki soyulmayı geçmiyor. Ancak daha derin tabakaları ısı etkisi ile etkileyip kollajenin ani kasılmasını sağlıyor işlemden birkaç gün sonra bile yüzde gerilme fark ediliyor. Oluşan iyileşme ve tamir süreci de yaklaşık 4-6 haftada yüz germedekine yakın bir gerginlik oluşturuyor. Hasar fazla olmadığından hem iyileşme daha hızlı ve yan etkisiz oluyor, hem de istenirse bir ay sonra yeniden uygulanabiliyor. Uygulamada çok kolay; yüze sürülen uyuşturucu kremler yetiyor ve ilave anestezi gerekmiyor. İyileşme sürecinde de soyulma yüzeysel olduğundan sadece nemlendirici ve antibiyotikli kremler yetiyor ve iyileşme 3-4 günde gerçekleşiyor.

Lazer peeling ile kolayca tedavi edilebilen durumlar:

-Lekeler ve izler dışında güneşe bağlı kırışıklık ve lekelenmeler.
-Yaşlılık izleri, kırışıklıklar, lekeler, sarkmalar.
-Akne izlerinde de dermabrazyondan daha fazla bir düzelme sağlanabiliyor.

Isı etkisi ile oluşan kollajenler çukurları daha iyi kapatıyor ve genişlemiş porları daraltıyor. Bu kış mevsiminde kolayca uygulanacak ve evde kalma süresini 4 gün ile sınırlayacak lazer peeling; kırışıklıklar, lekeler ve yaşlılık izleri ile akne izlerinden kurtulmanın en hızlı ve en etkili metodu. Kolay uygulanması ameliyathane ve anestezi gerektirmemesi de fiyatını dermabrazyona ve hastane de uygulanan derin lazer peelinge göre oldukça düşürüyor.

Tüm yüz kırışıklıkları Lazer Peeling ile tedavi edilebilmekle beraber, özellikle güneş hasarının dudak ve göz etrafında oluşturduğu kırışıklıklar en iyi tedavi edilir. Sivilce izleri veya ameliyat ve travma sonrası oluşan izler tedavi edilebilir, fakat derin izler tamamı ile iyileşmeyebilir. Yüzdeki bir çok iyi huylu yaşlılık belirtileri de kolaylıkla tedavi edilebilir.

Benzer Tedavi Uygulamalarımız