Parmak İzi Beslenme Programı


Parmak İzi Beslenme Programı
Tarih : 2021-10-23 17:59:28
Görüntüleme : 8059

Parmak izi sistemi tamamen doktorlar tarafından uygulamaya konulmuş ve insanın metabolizmasını daha verimli kullanmasını sağlayan kilo düzenleyici bir programdır.

Parmak izi beslenme programı, kişiye özel uygulanan bir zayıflama programıdır. Program sayesinde önceden edinilmiş beslenme alışkanlıkları, tamamen doğal ve sağlıklı bir şekle sokuluyor.

Metabolizmaya yönelik hazırlanan bu program ile kişi önce çeşitli sağlık kontrollerinden geçiyor, laboratuvar tahlilleri yapılıyor ve Almanya’ da sonuçlar değerlendirilerek kişinin sağlık durumu da göz önüne alınarak, tamamen hastaya yönelik bir beslenme ve kilo verme programı ortaya çıkarılıyor. Aynı zamanda bu program sayesinde, kilo problemlerinin neredeyse tamamen ortadan kalktığı da gözlemlenmiştir. Şok diyetlerden uzak olan bu program, kişiye özel olduğu için öncelikle kişinin sağlık durumu düşünülerek hazırlanıyor. Bu yöntem uygulanırken kişinin metabolizma dengesinin, en verimli şekilde çalışması hedefleniyor.

Parmak İzi Sisteminin Etkileri Nelerdir?

Programın adından da anlaşılacağı gibi, kilo vermek isteyen hastalarda direk metabolizma açısından en doğru denge seçiliyor. Bu denge seçilirken hastanın beden kimyasına en uygun gıdaların, metabolizmaya etkileri belirleniyor. Tamamen kişinin kilosuna ve sağlık durumuna özel hazırlanan Parmak İzi Sisteminin, hazırlanan kişinin dışında kullanılması uygun görülmüyor.

Parmak İzi Sistemi Nasıl Başarılı Oluyor?

Bu sistemin başarılı olmasındaki en temel etken, sadece hastanın sağlık ve metabolizma durumuna göre hazırlanıyor olmasıdır. Alacağınız besinler tamamen vücut yapınıza göre doğru ve sağlıklı besinler olarak seçilmektedir.

Parmak İzi Beslenme Programı Nasıl Kilo Verdiriyor?

Programın tamamen kişiye özel olması sayesinde hasta, vücudunun gerçekten ihtiyacı olduğu tüm sağlıklı besinleri alıyor. Burada dikkat edilmesi gereken, programda alınacak besinlerin içeriğinden çok, kilo kontrolü sağlanacak kişinin hormon yapısına göre belirlenmesidir. Böylelikle kilo vermek isteyen hastada, metabolizma daha verimli çalışır hale getiriliyor. Hasta programa sadık kaldığı müddetçe, kilosu kontrol altına alınıp, metabolizmanın hormon dengeleri düzene giriyor.

Parmak izi sistemi ne kadar sağlıklı bir program? Kilo verirken sağlığımı kaybeder miyim?

Zaten programdaki temel amaç, kişinin tamamen kendi bünyesine uygun sağlıklı besinleri almasından geçiyor. Bu besinler sayesinde kilo vermek isteyen hasta, eski yaşantısından çok daha sağlıklı besleniyor. Programları uygulayanların memnuniyeti; daha iyi uyuyabildikleri, sağlıklı beslendikleri ve psikolojik olarak da olumlu yönde etkilendikleri yönünde.

Parmak izi sistemi aynı zamanda;

- Sağlıklı beslenmek isteyenler,
- Sağlıklı beslenerek kilo almak isteyenler,
- Daha enerjik bir yaşam tarzına sahip olmak isteyenler içinde, uygulanmakta ve tavsiye edilmektedir.

Benzer Tedavi Uygulamalarımız