Ultherapy


Ultherapy
Tarih : 2021-10-23 17:14:37
Görüntüleme : 11523

Ultherapy ameliyatsız yüz germe tedavisi

Dr. Emre Çiçek, Ulthera ameliyatsız yüz germe ile ilgili eğitimlerini 2010 yılında Harvard Üniversitesi Tıp fakültesinden Prof. Dr. Matthew White ve Prof. Dr. Diane Duncan dan almıştır.

Ultrasound, en bilinen tanımı ile anne karnındaki fetüsü izlemeye imkan tanıyan bir teknoloji. Şimdi aynı teknoloji ile elastikiyetini kaybetmiş, sarkmış, kırışmış ciltler ve düşük kaşlar ameliyata gerek olmaksızın ulthera ameliyatsız yüz germe sistemi ile gerdiriliyor.

Ulthera yüz germe, lazer teknolojilerinin çözemediği, sadece cerrahi operasyonlarla başarılabilen yüz germe operasyonuna yakın bir şekilde enjeksiyonsuz, iyileşme sürecine ihtiyaç duyulmadan, risksiz çözmeyi amaclayan bir teknoloji. Tüm yüz için 40 dakika süren Ultherapy yüz germe uygulamasının ardından, uygulamanın yapıldığı kişiler günlük aktivitelerine hemen dönebilmektedirler.

Ultherapy yüz germe sisteminde kullanılan ‘Deep see’ adı verilen teknoloji de ‘fokus ultrasound’ ile cildin alt tabakalarında ‘sıcak noktalar’ yaratılıyor. Bu sayede cilt kendi onarım sürecini oluşturarak yeni kollagen üretimine başlıyor ve ciltte sıkılaşma ve ‘lifting’ etkisi kendini göstermeye başlıyor. Uygulamanın hemen ardından toparlanmaya başlayan cilt istenen ideal görünüme 3 ayın sonunda ulaşıyor. Tek bir uygulamanın ardından elde edilen yüz germe sonucu 2 seneye kadar muhafaza ediliyor.

Ulthera - Ultherapy Nedir? Ne işi yarar?

Ulthera - Ultherapy Nedir? Yüz ifademiz bir çok şey anlatır. Kırışıklıklarımıza ‘tecrübe’, üzgün görünümümüze ‘yorgunluk’ tanımını yaparız çoğu zaman. Bunlara çözüm olarak ‘estetik cerrahi’ her zaman ilk seçenektir. Ama şimdi yeni bir yöntem olan Ulthera yüz germe var. Cerrahi olmayan yüz germe lifting yöntemi olan Ultherapy ile zamanın ve yerçekiminin cildimizde yarattığı tahribatı önlemek mümkün.

Ultherapy yüz germe ( ameliyatsız yüz germe ) ile 40 dakikalık tek bir uygulama sonunda meydana gelen ‘güzel gergin görünüm, cildin kendi iyileşme sürecini kendisinin yaratması sonunda ,cilt altında yer alan bağ dokusunun güçlenmesi ile meydana geliyor. Tek bir ulthera yüz germe uygulaması ile, rejenerasyon süreci hemen başlar, ama tam sonucun ortaya çıkma süreci ortalama 90 gün sonradır.

Ultherapy ile Yüz germe, kaş asma çalışmalarında başarı

FDA’ nin (American kalite standartları merkezi) 10 hastadan 9 unda yapılan yüz germe kaş asma çalışmasında gözle görülür lift-up etkisi tespit etmiştir. Bu etki göz çevresindeki gevşemede ve göz kapağındaki kırışmada azalma etkisi yaratmıştır.Boyun gıdı bölgesinde azalma sıkılasma toparlanma, yanak düşüklüklerinde toparlanma, çene kontürünün kaybolduğu durumlarda cene kontürünün düzeltilmesinde etkili olmaktadır.

Boyun ve yüz bölgesine ultherapy yüz germe uygulaması yapılan kişiler daha sıkı, daha gergin ve daha kaliteli yapıda bir cilde sahip olduklarını ifade etmişlerdir. Ameliyatsız yüz germede cerrahi facelift ameliyatlarına alternatif olarak Amerika’da son günlerin en ‘tercih edilen’ teknolojisi olarak kabul edeilen Cilt toparlama ve sıkılaştırmada altın standart olarak kabul edilen. @newbeauty dergisi'nin "Cerrahi olmayan en iyi cilt sıkılaştırıcı" ödülünü 7 sene boyunca üst üste alan, Ulthera cihazı 2010 dan bu yana Kliniğimzde .Türkiye deki en eski ve en yoğun kullanalardanız.

Ultrasound,en basitiyle tanımlamak gerekirse ile anne karnındaki bebeği izleyip sağlığını gelişimini ve hatta cinsiyetini bile görerek izlememize imkan veren bir sistem. Bu teknolojinin cilt gençleştirme üzerine odaklanmış ultrason enerjisini aktif ederek modifiye edildiği ultherapy sistemiyle cilt altını göre göre ezbere değil körlemesine değil problemli smas dokusunun tedavisiyle ciltte elastikiyet artışı , yüz ve yanaklardaki kırışıklık ve sarkmaların toparlanması, kaşların yukarı kaldırılması ve gözkapağı düşüklüklerinin kaşı kaldırarark tedavisinde çok efektif etkili sonuçlar sunmaktadır.

Ultherapy SMS tabakasını cerrahi işlem olmadan tedavi debilmektedir. 

Ulthera cildin Lazer radyofrekans plazma teknolojileri ile inilemeyen sadece cerrahi olarak inilebilen genellikle 3.0 ila 4.5 mm derinlik arasında bulunan SMAS tabakasını cerrahi olmadan ağrısız kanamasız kesisiz görerek tedavi edebilen dünyadaki mevcut yegane sistemdir.

Göz kenarı kaş düşüklükleri yanaklar ve gıdı için tedavi ortalama 25-35 dakika sürer. Ulthera patentli DEEP SEE teknolojisi ile fokus ultrason teknolojisi ile görerek cildin 1.5mm(yüzeysel plan)-3.0mm (orta plan)-ve 4.5 mm (derin plan) tabakalarında görerek uygulanan bölgelerde mikro ısı noktacıkları bırakarak uygulandığı tabakada bir nevi büzüşme yaratarak kollagen ve elastin aktivasyonu sağlamakta bağ dokumuz aktif hale gelmektedir ayrıca artı olarak vücudumuz kendi kendini tamir etmeye programlı olduğu için vektörel olarak cildi yukarı kaldıracaktır ciltte sıkılaşma ve lifting efektini etkisini bu mekanizma ile ortaya çıkarır.

Ultherapy tek seans uygulanmakta olup yarım saatlik uygulama sonrası etkinliği 2 ay ile 3 ay arasında ortaya çıkar kalıcılığı ise 18 aya kadar devam eder.

Ultherapy işlemi nasıl uygulanır?

Ultherapy İşlemi Nasıl Uygulanır? Ulthera uygulaması ulthera özel probu ile yapılır prob özel bir jel vasıtasıyla cilde temas ettirilir cilt altı 1.5mm yüzeysel 3mm orta ve 4.5mm derin tabakalar DÜNYADA BENZERİ OLMAYAN TEK EŞ ZAMANLI OLARAK görülerek tedavi edilir CİLT YÜZEYİ KESİNLİKL ETKİLENMEZ DİREK CİLT ALTI 1.5mm yüzeysel 3mm orta ve 4.5mm derin tabakalartedavi edilir ortalama 1 seansta tüm yüzde ortalama 9.000 ile 12.000 mikro ısı noktacığı ile ciltaltı 3 planda 1.5mm yüzeysel 3mm orta ve 4.5mm derin tabakalar büzüşme ve kollagen ve bağ dokusu aktivasyonuyla yüzdeki sarkmaları ve kırışıklıkları tedavi etme imkanı sunar.

Ultherapy'nın Fokus Ultrason'dan Farkı Nedir? Dünyada tek ve eşsiz olarak Eşzamanlı olarak cilt altındaki 1.5mm yüzeysel 3mm orta ve 4.5mm derin tabakaları görerek problemli ve tedavi edilmesi gereken yerlere mikro ısı noktacıkları bırakarak tedavi etmeye yarayan sistemdir.AMERİKAN FDA ONAYI OLAN TEK SİSTEMDİR İşlem öncesi ağrı kesici tablet ile ve lokal anestezik kremler ile uygulandığında gayet konforlu bir sıstemsel tedavidir Uygulama sonrasında hiçbir problem olmadan kanama morarma kızarıklık cilt yüzeyinde hiçbir problem olmadan kişi normal hayatına dönebilir.En ufak bir yan etkisi yoktur. Internette rastlayacağınız ekşi sözlük, kadınlar klübü gibi yerlerde yayınlanan yanıltıcı bilgilere aldanmayın.

Ultherapy Yanak sarkmalarına iyi geliyor.

Uygulama yapılan kişiler yanak sarkmalarının düzeldiğini ciltlerinin sıkılaştığını çene hattı ve çene kontürünün keskinleştiğini gıdı ve boyun sarkmaları ve kırışıklıklarının düzeldiğini boyun ve gıdı larının sıkılaştığını belirtmektedir Yapılan hastaların %90 a yakını kaşlarında yukarı kalkma olduğunu ve göz kapağı düşüklüklerinin düzeldiğini belirtmişlerdir ve bu etkiler Amerikan FDA tarafından onaylanmıştır.

Ultherapy Fiyatları Nedir?

Ultherapy fiyatı hakkında detaylı bilgi almak için İstanbul Nişantaşı’nda bulunan kliniğimize gelerek bir kahvenizi için, işlemler ve fiyatları ile ilgili daha kapsamlı bilgi alabilirsiniz.

Benzer Tedavi Uygulamalarımız