Dudak Dolgusu


Dudak Dolgusu
Tarih : 2021-10-23 17:15:38
Görüntüleme : 28361

Dudak Dolgusu ile parlak ve çekici dudaklar

Dudak dolgusu dudağa özel olarak yapılmış hyaluronik asit içeren dolgu maddeleri ile ağrı acı olmadan 15 dakika gibi bir süre içinde yapılmaktadır. Dudak dolgusu yaparken uygulanan hyaluronik asit maddenin sadece dudağa özel olarak formüle edilmesi önemlidir.

Bu özellikteki maddelerle dudak dolgusu yapıldığında bezelye gibi minik noktacıklar granülom dokusu ve de normal görüntüyü bozan bir durum olmadan naturel normal dudaklarınız gibi olan istediğiniz şekilde dudaklara kavuşabilirsiniz.

Eğer dudağa özel dolgu materyali kullanılmazsa asimetri dudakta noktasal bezelyemsi görünümler oluşabilir.Günümüzde birçok kalitesiz dolgu materyali onaysız dolgular piyasada ucuz fiyatlarla uygulanmaktadır.Dudak yüzümüzde en ön planda olan en çok dikkat çeken ve kişiye en çekici görüntüyü veren yapıdır.

Dudak dolgusu ile dudak çevresi belirginleştirilmesi

Dudakta kontür denilen çerçeve bölgesi belirginleştirilebildiği gibi dudağın üst ve alltaki orta 1/3 lük kısmı belirginleştirilip dolgunlaştırılarak parlak ve çekici dudaklar yapılabileceği gib dudakları içe kıvrık ıslak dudak alanının görünürlüğünün az olduğu belirginliğinin az olduğu içe kıvrılma durumlarındada dudak dolgusu ile dudağın ıslak bölümü ve kontürü dışa doğru açılarak dudağın normal ve çekici görünüme kavuşması sağlanabilir.

Aynı zamanda nonsurgical lip lift dediğimiz ameliyatsız dudak kaldırma ile dudak ve burun arası mesafe uzun olup yüzdeki fibonacci oranlarını proporsiyonları bozulmuş hastalarda da dudak dolgusu ile düzeltilme sağlanacaktır aynı zamanda dudak üstü barkod çizgileri (barcode lines) veya smoker lines denen (sigra içenlerde sık görülen sigara çizgilenmeleri) ince kırışıklıklarda dudak dolgusu mükemmel sonuçlar vermektedir.

Dudak dolgusu istenen şekil ve büyüklükte dudağa sahip olmanızı sağladığı gibi dudağa aynı zamanda nemde vererek çatlamaları önlemektedir ayrıca dudak atrofisi olanlarda dudak bölgesinde travmatik problemleri olanlarda,yaşlanmayla beraber yıllar içinde dudakta incelme durumlarında ve dudağı çok küçük olanlarda da tam istenen sonucu elde etmemizi sağlar.

Hyalürnik Dudak Dolgusu ile doğal dudaklar

Uygulama lokal anestezik krem ile 20 dk lık uyuşmayı müteakiben 6-8 dakika içerisinde uygulanır.Birkaç gün süren şişlik morluk ve ödem gelişebilir hepsi 3 gün içinde normale döner. Uygulama şekli iğne ile russian lip technique , french kiss technique (fransız öpücüğü tekniği) veya Kanülle morluk kanama olmadan uygulanabilir

Dudak Dolgusu Uygulama

Dudak dolgusu uygulamasının kalıcılığı 12 aya kadar devam eder.Dudak dolgusu dudağa özel olarak yapılmış hyaluronik asit içeren dolgu maddeleri ile ağrı acı olmadan 15 dakika gibi bir süre içinde yapılmaktadır. Dudak dolgusu yaparken uygulanan hyaluronik asit maddenin sadece dudağa özel olarak formüle edilmesi önemlidir.

Bu özellikteki maddelerle dudak dolgusu yapıldığında bezelye gibi minik noktacıklar granülom dokusu ve de normal görüntüyü bozan bir durum olmadan naturel normal dudaklarınız gibi olan istediğiniz şekilde dudaklara kavuşabilirsiniz. Eğer dudağa özel dolgu materyali kullanılmazsa asimetri dudakta noktasal bezelyemsi görünümler oluşabilir.Günümüzde birçok kalitesiz dolgu materyali onaysız dolgular piyasada ucuz fiyatlarla uygulanmaktadır.Dudak yüzümüzde en ön planda olan en çok dikkat çeken ve kişiye en çekici görüntüyü veren yapıdır.

Dudak Dolgusu ile muhteşem bir görünüşe kavuşun

Aynı zamanda nonsurgical lip lift dediğimiz ameliyatsız dudak kaldırma ile dudak ve burun arası mesafe uzun olup yüzdeki fibonacci oranlarını proporsiyonları bozulmuş hastalarda da dudak dolgusu ile düzeltilme sağlanacaktır aynı zamanda dudak üstü barkod çizgileri (barcode lines) veya smoker lines denen (sigara içenlerde sık görülen sigara çizgilenmeleri) ince kırışıklıklarda dudak dolgusu mükemmel sonuçlar vermektedir.

Hyalüronik asitin özelliği su tutarak hacim vermek ve nemlendirme sağlamaktır bunun ışığında normal dudağınızdan ayırt edilemeyecek yumuşaklıkta ve doğallıkta dudaklara sahip olabilirsiniz .Dudak dolgusu uygulaması sonrası herhangi bir his kaybı sertlik olmayacağı gibi yemek yerken içecek içerken öpüşürken herşey normalle uyumludur herhangi bir farklılık anormal durum olmaz .

Dudak Dolgusu uygulama ne kadar sürer?

Uygulama lokal anestezik krem ile 20 dk lık uyuşmayı müteakiben 6-8 dakika içerisinde uygulanır.Birkaç gün süren şişlik morluk ve ödem gelişebilir hepsi 3 gün içinde normale döner

Uygulama şekli iğne ile russian lip technique , french kiss technique (fransız öpücüğü tekniği) veya Kanülle morluk kanama olmadan uygulanabilir. Dudak dolgusu uygulamasının kalıcılığı 12 aya kadar devam eder.

Dudak dolgusuna kimler uygun adaylardır?Dudakları genetik olarak ince olan dudaklarında asimetri olana yaşa bağlı yumuşak doku azalması sonrası dudakları incelmiş olana dudakları içe kıvrık hastalar en uygun adaylardır. Dudak dolgusu uygulamAsı güvenli ve yan etkisiz bir uygulamadır Dudak dolgu uygulaması sonrası dudaklar doğal olur mu? Dudak dolgusu uygulaması tecrübeli bir doktor tarafından uygulandığında kesinlikle Dudak dolgu uygulaması kalıcılığı ne kadardır?

Dudak dolgusunun kalıcılığı uygulanacak olan dolgunun markasına hyalüronik asit yoğunluğuna uygulanacak olan kişinin yaşına ve kilosuna bağlı olarak ortalama 9-12 ay arası kalıcıdır.Dudak dolgusu fiyatı ortalama ne kadardır?
Detaylı fiyat bilgisi için 0545 440 4 444 ve 0212 296 28 80-81 den detaylı fiyat bilgisi alabilİrsiniz

Benzer Tedavi Uygulamalarımız