Işık Dolgusu


Işık Dolgusu
Tarih : 2021-10-23 18:38:01
Görüntüleme : 6677

Işık dolgusuyla artık acısız, ağrısız sadece birkaç seansta çok daha genç bir görünüme sahip olmanız mümkün.

Ne yazık ki geçen yıllar içinde, stres, yer çekimi, güneş gibi etkenler sebebiyle elastikiyetini kaybeden cildimizde sarkmalar, kırışıklıklar oluşuyor. Güzelliğine düşkün olan kadın ve erkekler, eskiden ne kadar acı verici olduğunu bilseler de, daha genç ve hoş bir görünüme sahip olabilmek için bıçak altına yatmayı göze alabiliyordu. Ancak son yıllarda estetik dünyasının dahiyane buluşları sayesinde, bu acıları çekmemize gerek kalmadan gençleşme yöntemlerini kullanmaya başladılar.

İşte bir mezoterapi yöntemi olan ışık dolgusu da bunlardan biri. üstelik bu yeni ve trendy uygulama, doğal görünümünüzü bozmadan gençleştirme özelliğine sahip olduğu için de Angelina Jolie’den Ajda Pekkan’a birçok ünlü ismin en çok tercih ettiği yöntemden biri!

Peki, ışık dolgusunun sırrı ne?

Yeni bir ışık yansıması içinIşık dolgusunun mucizesi aslında insan vücudunda ve canlılarda bulunan hyalüronik asitte gizli. Yaşın ilerlemesiyle birlikte vücutta bulanan hyalüronik asitte de azalmalar meydana geliyor. Bu da cildimizde kırışıklıklar, çukurlar oluşmasına neden oluyor. Yaklaşık 15 dakika süren ve iğnesiz olarak kanülle deri altına enjekte edilen hyalüronik asit enjeksiyonundan sonra şişlik, kızarıklılık oluşmadığı için de günlük hayatınıza kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.Cilde ışığı yansıtma kapasitesini geri vermek için mezoterapi ve dolgu teknikleri arasında yeni bir konsept. 3 hafta aralıklı 3 seansla etkili ve basit bir uygulamadır. Birinci enjeksiyon ve kümülatif seanslardan itibaren gözle görülür sonuçlar ortaya çıkarCiltte halihazırda mevcut olan doğal içeriklerin özel seleksiyonu ve hiyalüronik asit bazlı özel formül, cildin antioksidan koruması ve alt derinin tekrar yoğunlaştırılması için sinerjik bir biçimde cilde verilir.

Işık dolgusu hangi bölgelere uygulanabilir?

Gözaltı morlukları,
Göz kenarı kazayağı çizgileri,
Dudak,
Dudak üzeri çizgileri,
Ağız kenarı çizgileri,
Boyun,
Dekolte,
El,
Alın.

Işık dolgusunun amacı nedir?

Işık dolgusunun asıl amacı elbette, ince kırışıklıkları düzelterek, çok daha genç ve pürüzsüz bir cilde sahip olmanız. Ancak bunların yanı sıra içindeki aktif maddeler sayesinde, ışığı yansıtarak cildinizin daha parlak görünmesine de yardımcı olur. Ayrıca gözaltı morluklarınızın azalmasını, daha dolgun, nemli ve canlı bir cilde sahip olmanızı sağlar.

Benzer Tedavi Uygulamalarımız