Yara Sivilce İzi ve Çatlak Tedavileri


Yara Sivilce İzi ve Çatlak Tedavileri
Tarih : 2021-10-23 18:10:22
Görüntüleme : 8859

Anti-aging ve cilt gençleştirme alanında altın standart kabul edilen karbondioksit lazerler, teknolojinin ilerlemesiyle çok kısa sürelerde hatta öğle aralarında bile uygulanabiliyor. Bu tedavilerin iyileşme süreleri ve yüzde oluşan kızarıklıkların tamamen kaybolması 3-5 gün sürüyor.

Hasarlı bölgeyi seçer ve iyileştirir Bu lazer cildin üst tabakası olan epidermise hasar vermez. Fraksiyonel olarak yani cildin en üst tabakasındaki hasarlı alanları seçerek tedavi edebilmekte, böylece hem epidermiste hem de dermiste tedavi sağlamaktadır. Epidermiste akne izi, kırışıklık, vücut çatlakları gibi yüzeyel hasarlı bölgeleri buharlaştırırken, dermal tabakadaki ısı ile kolajenin boyunu kısaltarak daha gergin bir görünüm ortaya çıkartır.Bu lazerlerin fraksiyonel olması yani cildin bir bölümüne etki ederken bir bölümünü sağlam bırakması mekanizmanın özünü oluşturmaktadır. Sağlam kalan alan yeni cilt dokusu oluşturup cildin hasarlı ve yaşlanmış kısmını her seansta azaltır.

Tedavi sonunda cildiniz hemen farkedebileceğiniz bir sıkılığa sahip olur. Temiz,pürüzsüz ve daha genç bir görünüme sahip olmanızı sağlar.Dokuda koagulasyon sağlayarak akne izi ve yaralarını ve diğer cilt sorunlarını tedavi eder. Gözenekleri daraltır ve güneş lekelerinizin azalmasını sağlar.

Tedavi sonrasında cildinizdeki devam eden kolajen üretimi sayesinde 6 ay içerisinde ileri derecede iyileşme görülür.

Hangi Alanlarda Kullanılmaktadır?

1. Ciltte oluşan akne izi, gözenekler, çukurlar, su çiçeği izleri, yara ve yanık izleri, çatlakların tedavilerinde,
2. Derin kırışıklıkların ve çizgilerin giderilmesinde.
3. İnce kırışıklıkların giderilmesinde.
4. Cilt gençleştirmede.
5. Aşırı bağ dokusu ve keloid gelişiminde.
6. Ciltte oluşmuş güneş, yaşlılık, doğum sonrası lekelerinin ve yüzeysel pigment bozukluklarının giderilmesi.

Benzer Tedavi Uygulamalarımız