Emslim


Emslim
Tarih : 2021-10-23 17:54:16
Görüntüleme : 25292

Emslim ile fit bir vücut

Sadece 30 dakikalık tedavide Emslim, kaslarınızın 20.000 kereden fazla çalıştırarak , yoğun bir egzersiz yapıyormuş gibi hissetmenizi sağlar. Buna inaktif egzersiz denir , bu egzersiz kas gelişimi sağlayıp yağ yakımı yapar. Klinik testler Emslim uygulaması ile vücudun kas kütlesini % 18’e kadar arttırırken, % 21’e kadar yağ kaybettiğini gösteriyor. Enerji, derin kas dokusuna nüfuz eder, farklı vücut tipleri için önceden ayarlanmış parametler ile, kasları harekete geçirerek yoğun bir biçimde çalıştırır.
Harekete geçirilmiş kaslar kan dolaşımını arttırır ve kalori yakar. Ayrıca, yağ yakarken kas oranını arttırmaya yardımcı olur.

  • Emslim uygulaması, hastalar uzanırken yoğun egzersiz yapmasını sağlar.

  • 2-3 gün aralıklarla uygulama yapılması tavsiye edilir. İyileşme süreci yoktur.

  • Hastalar uygulama sonrası hemen günlük rutinlerine geri döner. Genel olarak hastalar 4-6 seans arası, haftalık olarak Emslim uygulama programı oluşturabilirler.

  • Genel sağlık problemi olmayan her kadın ve erkek uygulamayı yaptırabilir. Son teknolojinin vücut bulmuş hali olan bu cihaz ile hayalerdeki fit vücuda sahip olabilirsiniz.

Kusursuz elektromanyetik teknolojisi ile vücudunuzu yapılandırın.

Emslim nedir?

1 Seansta 1 Haftalık Spor

Emslim sadece 30 dakikalık tedavi ile kaslarınızın 20.000 kereden fazla çalıştırarak, yoğun bir egzersiz yapmanızı sağlayan Hi-Emt sistemidir. Bu inaktif egzersiz ile kas gelişimi sağlayıp yağ yakımı yapar. Klinik testler Emslim uygulaması ile vücudun kas kütlesini % 18'e kadar arttırırken, % 21'e kadar yağ kaybettiğini gösteriyor.

Hi-Emt nedir?

Yüksek Yoğunluklu Elektromanyetik Terapi

Hi-Emt estetik tıp alanında kullanılan teknolojidir. Hi-Emt, manyetik alanın hastanın dokusu ile etkileşimi yoluyla kasların güçlendirilmesi ve yeniden yapılandırılması için kullanılan non-invaziv bir teknolojidir. Hi-Emt ile hedeflenen kas grubuna ,hedef kas grubuna göre ayarlanmış stabil enerji, gönderilerek optimal sonuçlar elde edilir. Gözle görülür şekilde kas kütlesinde gelişim ve yağ oranında artış tespit edilir.

Hi-Emt Kas Etkisi

Supramaximal Kas Kasılmaları

Bilinen kas kasılmalarının aksine, supramaximal kasılmalar beyin fonksiyonundan bağımsızdır. HI-EMT, iki ardışık stimülasyon arasında kas gevşemesine izin vermeyen belirli bir frekans aralığı kullanır. Kas, birkaç saniye boyunca gergin halde kalmaya zorlanır. Bu yüksek çalışma koşullarına tekrar tekrar maruz kaldığında, kas dokusu gerilir ve uyum sağlamaya zorlanır.

Eşsiz Soğutma Sistemi
Patentli Sistem

Emslim ‘i diğer cihazlardan farklı kılan bir diğer özellik ise soğutma sistemidir.Diğer sistemlerin kullandığı hava ve yağ soğutma sistemlerin de birçok dezavantaj bulunmaktadır. Bunlardan biri kotalı aplikatör kullanımıdır. Aplikatör içindeki patentli korumalı, su soğutma sistemi çok uzun süre dayanıklılık sağlar. Özel olarak tasarlanmış aplikatörler tam anlamıyla 24 saat çalıştırılabilir, uygulama yapılan alana stabil ve yoğun bir stimülasyon sağlar.

Kas Yapın & Yağ Yakın

Kaslarınız Harekete Geçirin

Enerji, derin kas dokusuna nüfuz eder, farklı vücut tipleri için önceden ayarlanmış parametler ile kasları harekete geçirerek yoğun bir biçimde çalıştırır. Harekete geçirilmiş kaslar kan dolaşımını arttırır ve kalori yakar. Ayrıca, yağ yakarken kas oranını arttırmaya yardımcı olur.

Benzer Tedavi Uygulamalarımız