Saç Lazeri Dermohairlaser


Saç Lazeri Dermohairlaser
Tarih : 2021-10-23 16:54:31
Görüntüleme : 6107

670 nm dalga boyunda 4 tane 240 adet toplam 960 adet soğuk diode lazer lambasının uygulanması metodudur. Low level laser therapy (düşük yoğunluklu lazer tedavisi ) yani LLL TEDAVİSİ ile hücrelere mitokondriyel ATP enerji seviyelerini artırarak saç köklerinin damarlanmasını artmasını oksijenlenmesinin artması yani saç foliküllerinin beslenmesi artırılmaktadır.

Dermo Hair Lazer ile saç köklerindeki kollajen sentezi artar hücresel düzeyde saç köklerinin yenilenmesi tazelenmesi ve kendini onarma mekanizması aktif hale gelir esas dökülmeyi önleyecek olan büyüme faktörlerinin aktivasyonu ve artışı sağlanır.90 hertz 9 joule dozlarında uygulandığında çok effektif sonuçlar vermektedir.

Haftada 1 veya 2 seans toplamda 8-10 seans uygulama sonucu etkiler maximum düzeyde ortaya çıkacaktır. Sonuçların görülmeye başlaması 3.hafta itibariyledir. Saçlar güçlenir ince saç telleri kalınlaşır Saç derisinin görünürlüğü azalır saçlar daha sağlıklı ışıltılı ve çabucak hızla uzayan yapıya kavuşur Ayrıca saç köklerini ve foliküllerini uyararak ölü saç tellerinin canlanması ve yeni saç tellerinin oluşmasını sağlar

Ağrı acı yoktur ve herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır. Saç dökülme problemi olan,saçları incelmiş ve seyrelmiş , saçları yavaş uzayan ya da uzamayan kuaförde boya veya fönle saçları hasar görmüş yanmış uzaması durmuş kadınlarda veya erkeklerde veya Kadınlarda tek başına uygulanabildiği gibi saç ekimi prp Kan Kök Hücresi Sanakin veya Regenera activa saç kök hücre - Otolog Mikrogreft - ile kombine uygulanabilir.

Benzer Tedavi Uygulamalarımız