Ameliyatsız Profil Estetiği


Ameliyatsız Profil Estetiği
Tarih : 2021-10-23 17:52:10
Görüntüleme : 11878

Net ve belirgin anlamda hastanın yan profilden bakıldığında fibonacci oranlarına göre geliştirilmiş alın,temporal bölge yani şakaklar,burun,dudak,çene ve gıdı çene altı bölgesinin uzunlukları önde veya geride olmaları gibi durumlarının ameliyatsız basit dolgu uygulamaları ile düzeltilmesi ve proporsiyon larının ayarlanması işlemidir.

Kaşlardaki düşüklüğün Botox ile veya Aptos İplerle Badem göz veya Fox eyes tekniği ile yukarı kaldırılması. Şakak bölgesi çöküklük lerinin Şakak Dolgusu ile düzeltilmesi. Alın bölgesinin düzlüğünün Alın dolgusu ile düzeltilip daha bombeli bir yapıya geçilmesi glabellar bölge denen alın burun arası geçiş bölgesinin düzeltilmesi. Burun sırt deformiteleri kemerleri ve varsa eğriliklerinin düzeltilmesi ameliyatsız olarak burun dolgusu ile burun ucunun yukarı kaldırılması.

Burun ucu Üst Dudak mesafesinin dolgu ile yada Plexr plazma ile azaltılması Dudaküstü barkod -sigara-çizgilerinin dolgu ve veya plexr plazma ile düzeltilmesi. Üst Dudak ve Alt Dudak proporsiyonlarının dudak dolgusu ile ayarlanması ve dudakların yan profilden bakıldığında ördek gibi olmaması için özel teknikler kullanılması. Çene ucunun özellikle ülkemizde çok yaygın olarak gözlenen küçüklüğü veya geride olmasının Çene Dolgusu materyalleri ile düzenlenmesi. Gıdıdaki fazla yağlanma ve sarkmaların özel lipoliz enjeksiyonları ve İp Aptos vb materyalleri ile düzeltilerek bir harmonizasyon sağlanması işlemidir.

Ortalama 30 dakika içeirisinde uygulama yapılır . Ağrı acı kanama morarma olmadan günlük hayatınızı aksatmadan uygulanır. Kalıcılık süresi 18 aya kadar devam etmektedir.

Uygulamada Hyalüronik asit bazlı dolgular,Kalsiyum hidroksiapetit bazlı dolguar ,Aptos vb ip materyalleri ve botox uygulanabilir. Yukardaki uygulamalardan ihtiyacınıza göre olanlar belirlenip içlerinden birkaç tanesi ile bazen bir tanesi ile bile mükemmel sonuçlar alınabilmektedir.

Benzer Tedavi Uygulamalarımız