Badem Göz Estetiği


Badem Göz Estetiği
Tarih : 2021-10-23 17:50:03
Görüntüleme : 12911

Badem göz veya fox eye teknik popüler olarak gözlerin badem şeklinde olması ve kaşların yukarı doğru güçlü bir şekilde lifting ile kaldırılması işlemdir Bu göz tipinde kaşlar yukarı kalkmış ve gözlerin şekli simetriktir. Badem şeklinde gözler en yaygın en beğenilen göz şekil türüdür.

Almond eyes (BADEM GÖZ) Fox Eyes Thread Lift, kaşları yukarıya güçlü şekilde ve simetrik olarak kaldırmayı amaçlayan geleneksel cerrahi tekniklere alternatif ameliyatsız özel aptos vb iplerle uygulanabilen bir alternatiftir. Bu tekniğin olağanüstü sonuçları benzersizdir, çünkü kaşları kaldırmanın yanı sıra gözleri de açar ve üst göz kapağındaki herhangi bir sarkmayıda toparlayarak uygulanan hastaya daha dinlenmiş daha enerjik ve daha net daha mutlu bakışlar sunar.

Öncelikle muayene ile net bir değerlendirme yapılıp doğru açılarla düzgün ve uygun bir vektörel planlama yapıldıktan sonra Cilt istediğimiz görünümü elde etmek için işaretlenir. Her iki tarafta küçük lokal anestezik enjeksiyon yapılır.

Bu non-invaziv ameliyatsız uygulama iğnesiz olark ucu sivri olmayan künt bir kanül kullanarak cilt yüzeyinin altına görünmeyen 2-4 adet arası Aptos vb ip takarak uygulanır. Aptos vb ip yavaş yavaş dokuya kendini çapa gibi kılçık gibi sabitler ve mekanik olarak kaş ve üst göz kapağını yukarı ve yana doğru çeker ve aynı zamanda vücudun kollajen üretimini aktive ederek gerginlik sıkılaşma ve lifting yukar kalkma etkisi kaynağı sağlar.

Böylece pürüzsüz, sıkılaşmış yukarı kalkmış ve yana çekilmiş tıpkı badem göz şeklinde veya fox eye dediğimiz tilki gözü şeklinde kaşlar ve üst göz kapağı oluşmuş bir görünüm ortaya çıkar. minimal 1-2 gün süren morluk olabilir herhangi bir yan etkisi yoktur her yaştan kadın ve erkeğe uygulanabilir. Fox eye -Almond eye (Badem göz estetiği) etkisi kalıcılığı metabolizmanıza bağlı olarak 1 ila 2 yıl arasında devam etmektedir.

Benzer Tedavi Uygulamalarımız