Ameliyatsız Burun Estetiği


Ameliyatsız Burun Estetiği
Tarih : 2021-10-23 17:17:45
Görüntüleme : 7314

Ameliyatsız Burun Şekillendirme ile hayalinizdeki Yüze Kavuşun

Ameliyatsız burun estetiği, burun köküne botulinum toxin enjeksiyonu ile burun ucunu kaldırmak mümkün olmaktadır. botulinum toxin tek başına kullanılabileceği gibi dolgu ile birlikte kullanılıp daha iyi sonuçlar almak mümkün olabilir. Botulinum toxin’un etkisi ise 4-6 aydır. Bu süre sonunda burun tekrar orijinal haline döner. Uygulama 5 dakika içinde yapılır.”

Botulinum toxin en yeni kullanım alanı olan burun... Bazı hastalar güldükleri zaman burun kenarlarında bunny line denen çizgiler oluştuğunu söyleniyor. Bu, yaşlı bir ifade veriyor. botulinum toxin onlar yok edilir.

Burna uygulanan botulinum toxin birinci amacı bu. İkinci olarak, burnunun ön kısmı düşük olan kişilerin burnunu yukarı kaldırmak güzel görüntü verir. botulinum toxin, gülerken de güzel bir ifadeleri olsun diye, özellikle burun kanatları geniş kişilerde, burun altı deliklerindeki kaslara yapılır.

Ayrıca burun ucuna da yapılır ; bu, burnun hafifçe kalkmasını sağlıyor. Hafif kemerli burnu olan kişilerdeyse, iki kaş arasındaki bölgeye dolgu maddesi yerleştirilip burun ucuna botulinum toxin uygulanarakdoğru vakalarda ameliyatsız düzgün bir burna sahip olmalarısağlanabilir.

Ameliyatsız burun estetiği iki yıla kadar kalıcıdır.

Ameliyatsız burun estetiği, bu işlemle sonuçların kalıcılığının 4 aydan 2 yıla kadar uzayabilmekte alçı ya da sargı yapılmaz, Sadece buz uygulaması yapılır ve kişi evine gönderilir.. Her türlü sosyal aktiviteye katılabilir.

Botulinum toxin burun sırtındaki tavşan çizgileri düzeltilebilir, açık duran burun kanatları daraltılabilir, burun ucunu çeken kas aktif ise burun ucu kaldırılabilir.

Dolgu ile burun kökü ve burun sırtını doldurarak daha düzgün bir çatı elde etmek; burun dudak açısını doldurarak burun ucunu kaldırmak ya da burun ucunu doldurarak daha zarif bir uç elde etmek mümkün. Ayrıca cerrahi sonrası olabilecek küçük düzensizliklerin de dolgu ile kamuflajı yapılabilir.

Benzer Tedavi Uygulamalarımız