İp Askı ile Yüz Germe


İp Askı ile Yüz Germe
Tarih : 2021-10-23 17:07:40
Görüntüleme : 7462

4D ip estetiği ile yüz gençleştirme

4 boyutlu yüz gençleştirme tekniği ile daha gergin, parlak ve güzel bir cilt elde edilmesi artık mümkün. Burda 4 boyutlu denmesinin sebebi 4 tabakalı işlem uygulanmasıdır en derin cilt katmanını ulthera ve özel pdo iplerle orta planları yine ulthera pdo ipler altın iğneli radyofrekans ve kalsiyum hidroxiappetitli hyaluronik aistli dolgularla en yüzeysel tabakayı da lazerle innofacial cilt terapileri ile aynı anda aynı seansta uygulanacak kişinin ihtiyaçlarına göre kombinasyonunu belirleyip uygulama esasına dayanır.

Cildimizde yıllar geçtikçe yaşlanmadan dolayı sarkmalar ve kırışıklıklar oluşmaktadır. Ayrıca düzensiz bir yaşam, alkol, gereksiz makyaj da cildi soluklaştıran ve yaşlanmanın hızlanmasını sağlayan etkenlerdendir. Bu durum devam ettikçe ciltteki görünüm matlaşarak yerini lekeli ve solgun bir cilt görünümüne bırakır. Bu etkileri ortadan kaldırmak için yapılan çalışmalar sonucu belli başlı yöntemler ortaya çıkmıştır. Bu çıkan yöntemlerin birçoğu ameliyatla estetik iken gelinen teknolojide ve bilimin ilerlemesinde artık ameliyatsız estetik ön plana çıkmaya başlamıştır.

4 boyutlu yüz gençleştirme tekniği

4 boyutlu yüz gençleştirme tekniği ile cildinizdeki yaşlanma belirtilerini, sarkmaları, kırışıklıkları ve lekeleri ortadan kaldırarak daha canlı ve daha pürüzsüz bir görünüm elde edilmesi sağlanmaktadır. Bu işlem sayesinde sarkan ciltlerin toparlanması ve yukarı kaldırılması sağlanıyor. Pdo veya silikon İplerle ulthera dolgular altın iğneli rf lazer ile kaldırılan cilt sarkma konusunda direnç gösterip cildin düzgün bir görüntüye kavuşuyor yeni bir cilt dokusu oluşuyor ve cildin sıkılaşması sağlanıyor.

Son olarak cildin dolgunlaşması ve canlanması sağlanıyor. Bu şekildeki 4 aşamaya ayrılan bu yönteme 4 boyutlu yüz gençleştirme adı verilmektedir. 4 boyutlu yüz gençleştirme yöntemi oluşturmuş olduğu etki ile birçok kişinin cildinin gençleşmesini sağlamıştır. Cildin yapısına göre de uygulanan 4 boyutlu yüz gençleştirme tekniği ile çok iyi sonuçlar alınması ve ameliyatsız bir şekilde gençleşmek birçok kişinin tercih ettiği bir yöntem haline gelmiştir. Kalıcılığı 2 ile 5 yıl arasında değişmektedir kişiye özel uygulanmaktadır.

4D İp Estetiği kullanım alanları

- Nasolabial fold dediğimiz burun kenarından ağız kenarına inen çizgiler,

- Yanaklardaki sarkmalar,

- Alın derin çizgilenme ve kırışıklıkları,

- Çene Çizgisi (jawline) sarkmaları,

- Kaş kaldırma,

- Göz altı torbaları,

- Çene altı ve gıdı sarkmaları,

- Göz kenarı Kaz ayakları,

- Marionette çizgisi dediğimiz ağız kenarından çeneye inen kıvrımdaki sarkmalar,

- Alın ve boyundaki derin kırışıklıklar.

Benzer Tedavi Uygulamalarımız