Challenger Bölgesel Zayıflama Selülit Tedavisi


Challenger Bölgesel Zayıflama Selülit Tedavisi
Tarih : 2021-10-23 18:27:39
Görüntüleme : 5998

Lokal kilo ve selülit sorununun çözümüne yönelik olarak tasarlanmış Challenger İnverse Osmosis yağ kaybını sağlıyor,selülit görüntüsünü düzenliyor. üstelik ameliyat, ağrı, sızı veya benzeri bir yan etki olmadan.

Challenger İnverse Osmosis gelişmiş kavitasyon sistemi ultrasound enerjisini kullanarak yağları parçalayan selülit görünümünü tedavi eden bir yöntem. Tavsiye edilen uygulama öncesinde uygulama yapılacak kişinin vücut ölçülerinin alınması ve işlem yapılacak bölgenin mutlaka fotograflanması gerekliliği.

Ardından problemli bölgeye yapılan maksimum 30-40 dakikalık bir uygulamanın ardından tekrar yapılan ölçümlemenin sonucu Ortalama 2-10 cm. arasında incelme. Bu uygulama tamamlandığında ise vücutta ciddi bir incelme ile birlikte ‘portakal kabuğu’ görünümünde yani sellülitte gözle görülür ciddi azalma tespit ediliyor.

Ciddi bir zayıflama yöntemi olan Challenger İnverse Osmosis gelişmiş kavitasyon işlemi sırası ve uygulama sonrasında dikkat edilmesi gereken bazı kurallarda var elbette. Uygulamayı takip eden 5 gün içerisinde yağ tüketilmemesi ve bir kerelik minimum 25 dakika süre ile yürüyüş, koşu, aerobik vb. efor harcatan bir aktivite yapılması gerekiyor.

Tek bölge için 7 gün aralıkla 6 seans girilebilen bu tedavide her seans sonrası hastanın izlenmesi gereken 5 günlük beslenme protokolü vardır ki;bu da hekiminiz tarafından size verilir.Zayıflama tek başına yağ hücrelerinin azaltılması ve bölge dokunun incelmesi ile sınırlı olmamalıdır.ince bir silüet için cilt elastikiyetinin de tekrar kazandırılması gereklidir.

Sizinle aynı kiloda aynı boyda ve aynı yaştaki hemcinsinizin sizden daha ince görünmesinin nedeni sıkı bir ciltten başka bir şey değildir.Cilt elastikiyetini de arttırmaktadır. Dolayısıyla sarkmalarda da etkili bir metod dur.

Benzer Tedavi Uygulamalarımız