VShape


VShape
Tarih : 2022-03-27 21:23:00
Görüntüleme : 3884

Günümüzde en çok tercih edilen uygulamalardan biri olmaya başlayan V Shape ile kişi dakikalar içinde, acısız, ağrısız şekilde yepyeni bir görüntüye kavuşuyor. özellikle kadınların korkulu rüyası haline gelen yüz sarkmaları V Shape ile tarih oluyor.

Yaklaşık olarak 30-40 dakika süren seanslar 1 hafta arayla uygulanmaktadır. İlk seanstan itibaren gözle görülür sonuçlar elde edilmeye başlanıyor ve ortalama olarak 4-6 seans uygulama yapılıyor. İşlem sonrasında kişi anında normal hayatına dönüş yapabilir. Seans sonrası kişiyi rahatsız edecek, günlük aktivitelerini engelleyecek bir görünüm, acı ya da ağrı kesinlikle olmamaktadır. 

Birden fazla teknolojinin ultrasound 3 boyutlu radyofrekans gibi bir arada kullanılmasıyla yapılan V Shape uygulaması, sorunlu bölgede ki yağ dokularını parçalarken aynı zamanda kolajen ve elastin liflerinin sıkılaşmasını sağlamaktadır. Yüzün genelinde sıkılaşma sağlarken gıdı bölgesininde toparlanmasını sağlayan V Shape uygulamasında ultrasound dalgaları ve 3 boyutlu radyofrekans birlikte kombine şekilde uygulanmaktadır. 
 V shape yöntemi Fazla kilolardan kaynaklanan ya da genetik olarak var olan gıdıdan kurtulmanın ve yeniden şekillendirilmesinin  en etkili ve en kolay yöntemlerinden biridir. Cerrahi bir uygulama olmayışı da hiç şüphesiz kişileri en çok cezbeden  noktalardan biridir.

Anestezi uygulanmadan, sıfır acı, sıfır ağrı ile adeta masaj konforunda yüzü şekillendiren, toparlayan ve uzun yıllar tekrarlanmasına gerek olmayan V Shape uygulaması ile hayalinizdeki yüze kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

V Shape Uygulaması Kalıcı mıdır?

V Shape uygulaması ile ilgili olarak merak edilen konuların başında uygulamanın kalıcı olup olmadığı gelmektedir. Ortalama 30-40 dakikalık seanslar halinde genellikle 4-6 kez olacak şekilde planlanan uygulama sonrasını takip eden yıllarda sadece yılda bir yaptırmak alınan sonucun korunmasını sağlamaktadır ve genellikle hekim tarafından önerilmektedir. 

VShape Uygulamasının Zararları Var mıdır?

VShape yaptırmak isteyen kişilerin en çok merak ettiği konulardan biri ise cilde herhangi bir zararının olup olmayacağıdır. Bu uygulama kişiye hiç bir şekilde zarar vermez. Uygulama sırasında sadece ultrasoud dalgaları ve radyofrekans ile müdahale yapıldığı için cilde herhangi bir zararlı etkisi olmamaktadır.

Benzer Tedavi Uygulamalarımız