Estetik Yüz Dolguları


Estetik Yüz Dolguları
Tarih : 2021-10-23 17:10:57
Görüntüleme : 6313

Estetik dudak yanak ve yüz dolgularında son yenilik anestezik madde içeren iğnesiz olarak uygulanabilen orta yüz liftingi ve ameliyatsız burun duzeltmesi yapabilen dolgular.

Cerrahi olmayan basit bir işlemle iğne kullanılmadan ucu keskin olmayan ve acı vermeyen kanül adlı materyallerle uygulanan dolgular anestezik madde içeren eskiye göre daha yoğun kıvamlı olması nedeniyle 18-24 ay kalıcılık ile hem daha uzun süre kalıcı hem de daha natürel sonuçlar sunarken iğne korkusu olan insanlarda da ağrısız acısız morarma şişme kanama olmadan uygulanabilme imkanı tanımakta.

Yüz gerginliğini sağlayan mid face lift denen orta yuzde lifting yapan dolgu enjeksiyonları;ayrıca doğru uygulandığında ameliyatsız burun estetiğide yapmakta burun sırtının düzeltilip burun ucunun kaldırılmasına yardımcı olmakta özellikle dudak, burun ,elmacık kemikleri,yanak ve yanak arasında oluşan çizgilerin yok edilmesi,gözaltındaki koyu halkalanmalar çukurlaşmalar kaş arası çizgilenmeler ve dudak-yüz volum duzenlenmesinde ve de özel formülasyonu ile boyun, dekolte ve ellerde derin hidrasyon sağlamaktadir.

Yüz uygulamalarında en etkili ve sağlıklı enjeksiyon şekli olan hyaluronik asitle çok daha genç bir görünüm elde edip çok başarılı bir şekilde orta yüz liftingi sağlanabilmekte.

Estetik Amaçlı Dolgular Nerelerde Kullanılır?

* Yanak ve yüzde uygulandığında özellikle orta yüzde lifting yaparak yüz ovalinin kontürünün düzeltilmesinde yüz sarkmalarının toparlanmasında
* Ameliyatsız burun estetiği
* Burun kenarındaki çizgiler (Nasolabial Çizgiler)
* Burun ile ağız arasındaki çizgiler
* Dudak konturu ve hacim kazandırarak dolgunlaştırma
* Dudakların etrafındaki sigara çizgileri
* Göz çevresindeki kırışıklık ve ince çizgiler ( kaz ayakları)
* Boyundaki çizgi ve kırışıklıklar
* Ellerdeki yaşlılığa bağlı buruşukluk ve nemsizlik giderilmesinde ellerin dolgunlaştırılmasında
* Alın çizgileri
* Sivilce, yara, kazalardan sonra kalan izler
* Yanak, elmacık kemiği ve yağ erimelerinde yeniden hacim kazandırılması
* Çene kontür belirginleştirilmesi ve çenenin öne alınması

Benzer Tedavi Uygulamalarımız