Scio


Scio
Tarih : 2021-10-23 18:39:00
Görüntüleme : 23552

SCIO (QUANTUM BIOFEEDBACK) FDA ONAYLI

SCIO nedir?

SCIO insanlarda sağlık sorunları ve enerji dengesizliklerini bulan ileri teknoloji bir tamamlayıcı tıp cihazıdır.

SCIO vücuttaki virüsleri, allerjileri, besinlere hassasiyet ve eksikliklerini, vücudun biyolojik reaksiyonlarını ve titreşimlerini saptayarak ortaya çıkarır.

Bu bilgiler vücudun ihtiyaçları, fonksiyon bozuklukları ve mevcut hasarları hakkında bize bilgi verir.

Bu bilgiler standart tıbbi testlerden farklıdır, çünkü bize vücudun enerjetik durumu hakkında bilgi verir.

SCIO, bilgisayarlardaki virüs tarayıcı programlar gibi vücudu tarar. Vücuttaki virüsler, organ zayıflıkları, allerjiler, anomaliler ve besin hassasiyetleri gibi birçok bilgiyi tarayıp dengesizlikler hakkında bilgi verir. SCIO röntgen, kan tahlili gibi yaygın tıbbi testlerden farklı olarak vücudun enerjetik durumu ve bu enerjiyi hangi yöne odakladığı hakkında bilgi verir.

SCIO nasıl çalışır?

SCIO kuantum fiziği prensipleri ile çalışır. Kuantum biofeedback tedavisinin temel yapıtaşları, vücudun doğasının elektriksel olduğu, doğru koşullar veya uyaranlar sağlandığında kendi kendini iyileştirme yeteneğinin olduğu ve kişinin farkındalığı arttıkça kendi kendini iyileştirecek değişiklikler yapacağıdır. Basitçe ifade edersek, SCIO tedavi sırasında vücudun titreşimini ve yanıtlarını algılar; bir önceki ölçüm ile sonraki ölçüm değerleri arasındaki farkları tespit eder. Eğer bir iyileşme yok ise titreşim değerlerini değiştirir. Vücut için tüm faydalı değerleri korur ve bozulanları tekrar düzeltir.

SCIO vücuttaki vitamin düzeyleri, amino asitler, mineraller, enzimler, şekerler, toksinler, hormon düzeyleri, kas tonusu, hastalıklar, virüsler, bakteriler, mantarlar ve iç organların sağlık ve dengelerini ölçer ve bu verileri “normal veriler” ile karşılaştırır.

SCIO nasıl fark yaratır?

Vücut bütünlüğüne zarar vermeyen bir cihaz olan SCIO tüm vücudu tarayarak enerji dengesizlikleri hakkında bilgi verir.

Bu ileri teknoloji cihazı vücuttaki virüsleri, beslenme eksikliklerini, allerjileri, besin maddelerine karşı olan hassasiyetleri ve travmaları tespit eder. Bununla beraber vitamin düzeylerini, amino asit düzeylerini, hormon, bakteri ve enzimlerin düzeylerini saptar. Büyük bilgi bankası sayesinde yaptığı kıyaslamalar ile tedavi gereken alanlar belirlenir.

SCIO sizin için neler yapabilir?

SCIO’nun tedavi edici etkileri diş ağrısı gibi en basit şikayetlerden karmaşık hastalıklara kadar birçok sağlık durumlarına çözüm bulur.

Problem alanlarının tanınması: Eğitimli bir hekimin kontrolünde hassas enerji dengesizlikleri saptanarak hastalığın muhtemel nedenleri belirlenir. Bilinçaltındaki prosesler hakkında bilinç düzeyinde farkındalık sağlanır.

Enerji tedavisi: SCIO teşhisin yanı sıra yaklaşık 50 değişik tedavi edici enerjiyi kullanarak vücudun enerji dengesini sağlar. Bu kapsamda enerji akışının sağlanması, blokajların kaldırılması, zap frekansları kullanılarak patojen mikroorganizmaların eliminasyonu, duygusal durumların dengelenmesi, vücudun iyileşme işlevlerinin hızlandırılması, allerji tedavisi, detoksifikasyon, şakraların dengelenmesi gibi işlevleri bulunmaktadır.

SCIO uygulayan hekim, daha sağlıklı bir yaşam için bir sonraki adım olan beslenme eksiklerinin düzeltilmesi gibi gerekli hayat tarzı değişikliklerini önerir.

SCIO ile tedavi sırasında iyileşme hemen veya bir müddet sonra gerçekleşmeye başlar. İyileşme prosesi içeride yavaş yavaş başlar; takibinde bu reaksiyon zincirleme iyileşme prosesini uyararak belirgin iyileşme sağlar. Bazı akut olaylar tek seansta iyileşirken, kronik yani uzun süreden beri gelen problemler daha fazla SCIO seansına gereksinim oluşturur.

SCIO bir teşhis aracının çok ötesinde bir teknolojiyi barındırır. SCIO’nun içinde, vücudun frekanslarını ölçtükten sonra, zararlı dalgaları onarmak ve nötralize etmek üzere kendi frekanslarını besleyen bir çok program vardır. Ölçülen frekanslar bazı durumlarda yükseltilir, bazı durumlarda ise vücudun frekanslarını geliştirmek veya etkisizleştirmek üzere tersine çevrilir.

SCIO sadece vücuttaki olumsuzlukları değil, olumlu yönleri de gösterir. Ancak amacımız sağlığı iyileştirmek ve yeniden canlandırmak olduğu için, biz daha çok olumsuz yönlere odaklanıyoruz.

Sık sorulan sorular

SCIO bir diyagnostik (teşhis) cihaz mıdır?

Hayır, SCIO tek başına bir teşhis cihazı değildir. Bu cihaz doktor olmayan bir kullanıcı tarafından uygulandığında tedavi etmez. Fakat bir hekim tarafından kullanıldığında teşhise yönelik çok faydalı bilgiler verir.

SCIO hastalıkları tedavi eder mi?

Vücudun, doğru koşullar altında kendi kendini iyileştirme yeteneği olduğunu biliyoruz. SCIO stres azaltma ve gevşetme yoluyla sağlıklı olmanın önündeki engelleri kaldırmada rol oynar; bunu da, vücuttaki ve elektrik alanındaki özel stres faktörlerini algılayarak yapar.

Seans sırasında herhangi bir şey hissedecek miyim?

SCIO biyolojik frekansla (saniyenin 1/1000’i hızında) uyumlu işaretler gönderdiği için çoğu hasta hiçbir şey hissetmez. Titreşimlere karşı aşırı hassas olan kişiler bantların altında çok hafif bir seğirme hissedebilirler.

Ne kadar sürede sonuç almaya başlarım?

Bu tamamen hastanın durumuna, yaşam tarzına ve frekansları ne ölçüde aldığına bağlıdır. Genellikle tedavinin etkisinin görülmesi için dört seans devam edilmesini tavsiye ediyoruz.

Sağlığıma kavuşmak için kaç seans gerekir?

Hastanın yaşam tarzından başlangıçtaki sağlık seviyesine kadar pek çok etken bulunmaktadır. Bazı hastalar 4-5 haftalık bir süreçte birkaç seans ve takip eden dönemde 4-6 haftada bir seansa gereksinim duyarlar. Bazı hastalarda ise daha yoğun bir tedavi gerekir.

Seanslara ne sıklıkta gelebilirim?

Standart bir seans sonrasında vücudun aldığı frekansları tam entegre edebilmesi için 72 ila 100 saate ihtiyacı olur. Daha sık aralıklarla test taraması yapılması önerilmemektedir. Hastalığın veya şikayetin durumuna göre hekimin önerisi sonucu haftada 1 veya ayda 1 tedavi uygulanır.

Bu tedaviyle bağlantılı yan etkiler var mıdır?

Çoğu hasta hiç bir yan etki bildirmemektedir. Genelde seans sonrasındaki geribildirimler daha enerjik olunduğuna işaret etmektedir.

Benzer Tedavi Uygulamalarımız